Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Cikkek
Köszöntő

 

Szeretettel köszöntelek webáruházunkban! Nagyon örülök, hogy idetaláltál hozzánk!

Ebben a menüpontban érdekes cikkeket olvashatsz majd, amelyek nagy valószínűséggel érdekelni fognak, ha az oldalunkat böngészed...:-) Főleg gyermeknevelés, babahordozás, mosható pelenkázás, egészség, környezettudatos életmód témákban számíthatsz itt megosztott tartalmakra.

Olvasgassátok, szeressétek... Gyertek velünk!

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

A pamacsolás művészete

A PAMACSOLÁS MŰVÉSZETE


1. alaposan nedvesítsd be a pamacsot. Használhatod ehhez a habosító tálkát is: engedj bele vizet és helyezd bele a pamacsot, míg jól átnedvesednek szálai.


2. nedvesítsd be a borotvaszappant. Ehhez elég, ha folyó víz alá tartod a szappanod.


3. vegyél szappant a pamacsra. Nedves pamacsoddal körözz néhányat a nedves borotvaszappanon, így szappanosak lesznek a szálai.


4. habosíts. A szappant tedd félre, vedd kezedbe a tálkát és a szappanos pamacsot. Körözz erőteljesen a tálkában a pamaccsal, míg a neked leginkább megfelelő állagú és sűrűségű hab képződött. Minél erőteljesebben és minél tovább körözöl, annál sűrűbb és krémesebb hab képződik. Tapasztald ki, neked milyen a tökéletes és ne feledd, ez nem a kapkodásról szól, hanem a stílusról – add meg a módját!
Borotválkozás után ápold arcod nyugtató, hidratáló gélünkkel valamint öblítsd ki a tálkát és a pamacsot. A következő használatig a szappan pihenhet a tálkában. Pamacsodat pedig mindig úgy szárítsd, hogy a szálai lefelé álljanak, így nem folyik a markolatához víz.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

YTFlM